جندی شاپور (البرز)

علمی فرهنگی

سرعت اینترنت در جهان رو به افزایش است و در این میان کشورهای آسیایی همچون کره جنوبی، ژاپن و هنگ کنگ سردمدار هستند. چین هم همچنان بیشترین میزان حملات ترافیکی مشاهده شده را به خود اختصاص داده است.به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)،‌ به نقل از خبرآنلاین، در بین کشورهایی که سرعت اینترنت متوسطی داشتند، ژاپن با 21 درصد رشد، عنوان بیشترین میزان رشد سالیانه را از آن خود کرد.این آمار تا حدودی مطابق آماری است که اتحادیه بین‌المللی مخابرات هفته گذشته اعلام کرده بود و کره جنوبی را در صدر کشورهای دارای شاخص رشد و توسعه ICT قرارداده و نشان داده بود که ژاپن جزو 10 کشور برتر آسیایی از لحاظ سرعت اینترنت است که امسال توانسته به رتبه هشتم دست یابد.این گزارش کشورها را بر اساس میزان مهارت‌ها، بهره‌برداری و سطح دسترسی‌شان به ICT رتبه بندی کرده بود.کره جنوبی، ژاپن و هنگ کنگ همچنان به ترتیب در صدر قرار دارند. این سه کشور همچنین از نظر پهنای باند (با پهنای باند بیشتر از 10Mbps) بالاتر از بقیه قرار دارند؛ البته هنگ کنگ با 26 درصد رشد به همراه لاتویا در مقام سوم ایستاده است. جالب است بدانید که سنگاپور با میانگین سرعت 5.1Mbps ، در مقام چهارم آسیا و بیست و پنجم جهان قرار دارد و کشورهایی همچون استرالیا با 4.4Mbps و زلاندنو با 3.9Mbps بعد از این کشور قرار گرفته‌اند؛ در حوزه آسیا - اقیانوسیه کشور‌های تایوان، تایلند، مالزی و ویتنام به ترتیب در مقام‌های بعدی قرار دارند.به طور کلی نقطه اوج سرعت اینترنت به طور متوسط 16.1Mbps است که نسبت به سه ماهه اول سال 19 درصد و در مقایسه با سال گذشته 44 درصد رشد داشته است؛ نقطه اوج سرعت هنگ کنگ 49.2Mbps بوده و بدین ترتیب حتی بالاتر از کره جنوبی با 46.9Mbps و ژاپن با 40.5 قرار گرفته است. سنگاپور در این رتبه بندی باز هم در مقام چهارم قرار گرفته و استرالیا هم پنجم است؛ مالزی، زلاندنو و فیلیپین نیز در رتبه‌های بعدی قرار دارند.این گزارش همچنین نشان می‌دهد که بیشترین درصد حملات ترافیکی (یعنی درحدود 38 درصد) از آسیا سرچشمه گرفته که البته نسبت به سه ماهه گذشته که 42 درصد بوده کمتر هم شده است. اروپا با در اختیار داشتن 36 درصد حملات ترافیکی در مقام دوم قرار دارد و 23 درصد هم نشات گرفته از آمریکای شمالی و جنوبی است. در بین همه این کشورها، چین به تنهایی 16 درصد حملات ترافیکی را به خود اختصاص داده و در صدر جدول قرار گرفته است؛ تایوان و هند هم به ترتیب با 5.4 و 2.9 درصد در جمع 10 کشور اول به لحاظ حملات ترافیکی قرار دارند. در این میان کره جنوبی بیشترین میزان کاهش حملات ترافیکی را داشته؛ یعنی حملات ترافیکی این کشور که در سه ماهه اول 4.3 درصد بوده در سه ماهه دوم به 2.1 درصد رسیده است. جالب است بدانید که یک اپراتور روسی با رقم 7.5Mbps سریع‌ترین اینترنت موبایل‌ها را ارائه می‌دهد؛ البته بالاترین نقطه متوسط اوج سرعت از آن اپراتوری در انگلستان و 44.4Mbps بوده است.38 درصد تقاضای استفاده از اینترنت از طریق اندروید گوگل صورت گرفته، 33 درصد با سافاری اپل، 23 درصد اپرا مینی و در حدود چهار درصد از بلک‌بری بوده است. بی‌شک اگر همه شبکه‌ها (نه فقط شبکه‌های همراه) را در نظر بگیریم، این آمار تغییر خواهد کرد؛ به این ترتیب سافاری با 60 درصد در مقام اول قرار می‌گیرد و سهم اندروید تنها 23 درصد خواهد بود؛ این آمار نشان می‌دهد که دستگاه‌های مجهز به اندروید بیشتر از شبکه همراه و دستگاه‌های مبتنی بر iOS از Wi-Fi استفاده می‌کنند.

ثبت دامنه آسایشگاه خیریه کهریزک
نویسنده: پیمان کیان. ׀ تاریخ: برچسب:سرعت اینترنت,سریعترین,ترافیک,, ׀ موضوع: <-CategoryName-> ׀

يک شرکت ژاپني فناوري ارائه کرده است که مي‌تواند داده ها را حداقل چند صد ميليون سال حفظ کند.
هيتاچي از روشي براي ذخيره اطلاعات ديجيتالي روي شيشه نقره کوارتزي رونمايي کرد که مي‌تواند در شرايط سخت و درجه حرارت بسيار بالا دوام بياورد.
فناوري جديد داده ها را به صورت دو دويي با ايجاد نقاطي درون يک لايه نازک از 
شيشه
 کوارتز که مي‌تواند با ميکروسکوپ اپتيکي معمولي خوانده شود، ذخيره مي‌کند.
نمونه اوليه اين دستگاه که 2 سانتي متر مربع است، تنها2 ميلي متر ضخامت دارد و از شيشه کوارتزي ساخته شده است.اين ماده در حال حاضر4لايه نقطه دارد که مي‌تواند در هر اينچ مربع 40 مگابايت اطلاعات ذخيره کند
.

ثبت دامنه آسایشگاه خیریه کهریزک
نویسنده: پیمان کیان. ׀ تاریخ: برچسب:هيتاچي,اطلاعات ديجيتالي,شيشه نقره کوارتزي,ميکروسکوپ اپتيکي , ׀ موضوع: <-CategoryName-> ׀

گوگل فروش رايانه لوحي «نکسوس ۷» خود را در ژاپن آغاز کرد.
گوگل با معرفي رايانه لوحي ۷ اينچي خود که ۱۶ مگابيت هم حافظه دارد، اميدوار است با وجود رقيب سرسخت خود در اين کشور يعني شرکت سوني اين محصول با استقبال روبه رو شود.
براي اين منظور گوگل سعي کرده است براي جلب توجه مشتريان، تا آنجا که امکان دارد محتواها و سرويس هاي اينترنتي مختلفي را در اين محصول قراردهد تا خريداران اين رايانه لوحي کمبودي احساس نکنند.
در حال حاضر فروش اين محصول در پايگاه اينترنتي Google play با قيمت پايه ۲۵۰ دلار آغاز شده و قرار است از دوم اکتبر در فروشگاه هاي اين کشور عرضه شود.
ژاپن اولين کشور در آسياست که بنا به تصميم مديران گوگل قرار است «نکسوس ۷» به بازارش معرفي شود.
علاوه بر ژاپن، «نکسوس ۷» قرار است در کشورهاي فرانسه، آلمان، اسپانيا، کانادا، انگلستان و آمريکا هم به فروش برسد.

ثبت دامنه آسایشگاه خیریه کهریزک
نویسنده: پیمان کیان. ׀ تاریخ: برچسب:گوگل ,نکسوس ۷,رايانه لوحي,, ׀ موضوع: <-CategoryName-> ׀

بلوتوث یک تکنولوژی بی‌سیم است که در سال 1994 توسط کمپانی اریکسون ساخته شد و فقط در فاصله‌های کوتاه کاربرد دارد. فرکانس کاری آن در حدود 2.4 گیگاهرتز است و با مکانیسم مخابرات طیف گسترده از نوع پرش فرکانسی به برقراری ارتباط می‌پردازد. امروزه با حضور بلوتوث در اکثر دستگاه‌های موبایل مثل تبلت، تلفن هوشمند و هدست‌ها، همه آن را می‌شناسند. جالب است بدانید که تاکنون 7 نسل از بلوتوث توسعه یافته است و دو نسخه مورد بحث، تا به اینجا جدیدترین‌ها هستند.
  بلوتوث 3.1: 
این نسخه، در واقع یک دگردیسی کوچک بر مبنای استانداردهای اصلی بلوتوث 3 است که به طور رسمی آن را با نام بلوتوث HS + 3.0 می‌شناسیم. سرعت انتقال داده در آن تا 24 مگابیت در ثانیه می‌رسد. اما اشتباه نکنید، در اینجا بلوتوث فقط برای شناسایی طرف گیرنده مورد استفاده قرار می‌گیرد و انتقال داده با استفاده از وای-فای انجام می‌پذیرد. جدای از سرعت بالاتر نسبت به نسل قبلی، بلوتوث 3.1 دارای یک کانال ارتباطی مطمئن‌تر است که امکان کنترل جریان انتقال داده را فراهم می‌کند که البته می‌توان آن را برای اپلیکیشن‌هایی که برای مبادلات غیرمهم مورد استفاده قرار می‌گیرند و نیاز به جابه‌جایی حجم کوچکی از اطلاعات دارند، غیرفعال کرد.
از منظر مصرف انرژی، بلوتوث 3.1 یک رَویه مصرف انرژی جدید دارد که برای عمل در وضعیت‌های مشخص طراحی شده و مبنای آن، میزان قدرت سیگنال است. برای مثال، وقتی کاربری تلفن خود را داخل جیب راستش می‌گذارد ولی هدست بلوتوث به گوش چپش آویزان است، مصرف انرژی آنتن بلوتوث روی حداکثر می‌رود تا از برقرار ماندن ارتباط بی‌سیم اطمینان حاصل شود.
  بلوتوث 4.0:
این نسخه ویژگی‌های مرسوم نسخه‌های قبلی را در خود دارد، از جمله پروتوکل‌های بلوتوث کلاسیک، بلوتوث سرعت بالا، و بلوتوث کم مصرف. تاریخ پیدایش آن 30 ژوئن 2010 است. در این نسخه دستورالعمل‌های پیشرفته ارتباطات وای-فای همراه با تکنولوژی مرسوم بلوتوث در هم آمیخته‌اند تا کیفیت بهتری را ارائه نمایند که از این جمله می‌توان اشاره کرد به:
    - مصرف انرژی پایین: پروتوکل جدید، مصرف انرزی کمی را برای ارتباطات تا بُرد 50 متر را رقم می‌زند. به طور خلاصه، بلوتوث 4 فقط کسری از انرژی مورد استفاده در استاندارد کلاسیک بلوتوث را مصرف می‌کند آن هم بدون فدا کردن قدرت سیگنال، بلکه از طریق دگرگون شدن طراحی مربوط به دوره (یا چرخه) کاری بلوتوث. این سیستم جدید، برای انتقال داده‌های کوچک طراحی شده و طبیعی است که برای استفاده‌های طولانی مصرف انرژی نیز افزایش پیدا می‌کند.
    - امنیت بیشتر
    - سرعت بالاتر
    - کیفیت و پایداری بهتر در ارتباطات چند نقطه‌ای 
هر زمان صحبت از بلوتوث می‌شود نسل‌های جدیدتر آن قابلیت‌های برتری دارند ولی باید توجه داشت که بروز یافتن این قابلیت‌ها بستگی به وجود تکنولوژی مشابه در دستگاه‌هایی که ارتباط متقابل برقرار می‌کنند دارد.

ثبت دامنه آسایشگاه خیریه کهریزک
نویسنده: پیمان کیان. ׀ تاریخ: برچسب:بلوتوث, بلوتوث 4 ,تفاوت, ׀ موضوع: <-CategoryName-> ׀

getty-631.jpg

در جهان، حتی دو انسان هم، از یک نگاه مشابه برخوردار نیستند؛ بر همین اساس دانشمندان رایانه دانشگاه ایالتی تگزاس در سن مارکوس از این واقعیت برای تولید سیستمی استفاده کرده‌اند که می‌تواند افراد را از طریق شیوه نگاه آنها به نمایشگر رایانه شناسایی کند.به گزارش سرویس فناوری خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، انسانها در زمان مشاهده یک تصویر به نقاط مختلف آن نگاه می‌کنند که این، ناشی از علایق آنها در توالی‌های گوناگون است.دانشمندان رایانه در سراسر جهان از زیست‌سنجشی یا بیومتریک که به بررسی خواص قابل اندازه‌گیری بدن مانند اثر انگشت پرداخته، برای شناسایی انسان در حوزه‌های جرم‌شناسی، امنیت مرزی و همچنین برای ورود به گوشی‌های هوشمند، تبلت‌ها و دیگر دستگاه‌ها استفاده می‌کنند.این پژوهش در حال حاضر در مراحل ابتدایی قرار داشته و به سالها کار پیش از ورود آن به بازار نیاز دارد، اما این دانشمندان معتقدند که حرکات چشم می‌تواند بخشی از نسل آینده بیومتریک باثبات‌تر باشد.پیش از این دانشمندان نشان داده بودند که کلاهبرداران می‌توانند اسکنرهای قرنیه را با لنزهای تماسی چاپی یا با قرار دادن یک چاپ عالی از چشم فرد اصلی در برابر این اسکنرها آن را فریب دهند. این محققان امیدوارند که افزودن یک حسگر حرکت چشم بتواند از این تقلب‌ها جلوگیری کند.این سیستم جدید به ثبت حرکات چشم و بررسی دو ویژگی تمرکز نگاه و حرکت سریع چشم می‌پردازد. در حالت تمرکز، چشم بر روی یک نقطه در نمایشگر خیره شده و در حالت حرکت سریع، بین نقاط مختلف تصویر به سرعت حرکت می‌کند.این سیستم با استفاده از این حرکات، ویژگی‌های خاص چشم هر فرد از جمله فشار عضله چشم و چربی و رگهای درون این عضو و همچنین خود کره چشم را محاسبه می‌کند.به گفته این محققان، در آینده حتی می‌توان از اسکن‌های چشم برای تعیین بیماری یا تنش احساسی در افراد استفاده کرد.البته این فناوری تا ورود به بازار راه زیادی را در پیش داشته و محققان هنوز با سؤالات زیادی مانند امکان ثابت باقی ماندن الگوهای حرکتی چشم افراد در طول زمان روبه‌رو هستند.این پژوهش ماه گذشته در یک نشست بیومتریک در موسسه مهندسان برق و الکترونیک آمریکا ارائه شده است.

ثبت دامنه آسایشگاه خیریه کهریزک
نویسنده: پیمان کیان. ׀ تاریخ: برچسب:رمز عبور,امنیت,ویژگی‌های خاص چشم ,حرکات چشم , ׀ موضوع: <-CategoryName-> ׀

 
نام موضوع کاربر
Facebook عمومی-آمریکای شمالی ۵۰۰,۰۰۰,۰۰۰ 
My Space عمومی- آمریکای شمالی ۲۹۰,۰۰۰,۰۰۰
Orkut عمومی ۶۷,۰۰۰,۰۰۰
HI5 عمومی ۵۰,۰۰۰,۰۰۰
Windows Live Space عمومی / وبلاگ مایکروسافت ۴۰,۰۰۰,۰۰۰
Classmates همکلاسی‌های قدیمی ۴۰,۰۰۰,۰۰۰
bebo عمومی / کشورهای مشترک‌المنافع انگلیس ۴۰,۰۰۰,۰۰۰
Xanga عمومی و وبلاگ ۴۰,۰۰۰,۰۰۰
Flixster فیلم‌های سینمایی ۳۶,۰۰۰,۰۰۰
Tagged عمومی ۳۰,۰۰۰,۰۰۰
Netlog عمومی ۲۸,۰۰۰,۰۰۰
Reunion دوستان قدیمی و خانواده ۲۸,۰۰۰,۰۰۰
Broadcaster اشتراک‌گذاری کلیپ ۲۶,۰۰۰,۰۰۰
Friendster عمومی ۲۶,۰۰۰,۰۰۰
Cyworld عمومی / کره‌ای‌ها ۲۱,۰۰۰,۰۰۰
Friends Reunited دوستان قدیمی ۱۹,۰۰۰,۰۰۰
LinkedIn تجارت ۱۶,۰۰۰,۰۰۰
Black Planet عمومی / سیاهان ۱۶,۰۰۰,۰۰۰
imeem موسیقی، عکس، ویدیو ۱۶,۰۰۰,۰۰۰
Plaxo تجارت ۱۵,۰۰۰,۰۰۰
Last.fm موسیقی و کلیپ ۱۵,۰۰۰,۰۰۰
Fotolog عکاسی ۱۳,۰۰۰,۰۰۰
LiveJournal وبلاگ ۱۳,۰۰۰,۰۰۰
badoo عمومی / اروپا ۱۲,۰۰۰,۰۰۰

ثبت دامنه آسایشگاه خیریه کهریزک
نویسنده: پیمان کیان. ׀ تاریخ: برچسب:شبکه‌های اجتماعی,فهرست پرکاربرترین,, ׀ موضوع: <-CategoryName-> ׀

نارنجی: شاید تعهد بیل گیتس برای اهدای ۶۰ میلیارد دلار، وی را به بزرگترین خیّر و بخشنده تاریخ بشری تبدیل کرده باشد. در حالی که استیو جابز هیچ گاه تمایلی به انجام این کارها نداشت. شاید بزرگترین قدم استیو در این راه، تعریف از بخشندگی بیل گیتس باشد. جابز در کتاب زندگی نامه خود (به قلم والتر آیزاکسون) می گوید:
در واقع بیل هیچ قدرت تخیلی نداشته و هرگز چیزی را اختراع نکرده است و این دلیلی است که من فکر می کنم او اکنون در بخشش و بشردوستی احساس راحتی بیشتری دارد تا در تکنولوژی. او به شکل بی شرمانه ای تنها به سرقت ایده های دیگران می پردازد. و البته گیتس هم از پاسخ دندان شکن به چنین گفته هایی ابایی ندارد و در سال ۱۹۹۸ هنگامی که اپل روزگار بدی را می گذراند، گفت:من نمی توانم تصور کنم که چرا (جابز) حتی حاضر نیست آن را امتحان کند (پذیرش مدیرعاملی اپل)؟ شاید وی می داند که نمی تواند یک برنده باشد!هنوز هم با پیش رفتن جدال ها و رقابت های دنیای تکنولوژی، جابز-گیتس بیش از آنکه برای تند و تیز بودن شان ما را تحت تاثیر قرار دهند، به خاطر مدت طولانی بقای شان تاثیر گذارند. در بلندای رقابت اپل-مایکروسافت بسیار سخت است تصور کنیم که آنها راهی همچون رقابت اپل-سامسونگ را در پیش بگیرند. یک نبرد حماسی میان دو غول که به اتاق های دادگاه هم کشیده شده است. طرفداران دو آتشه اپل به صفحه فیس بوک سامسونگ نفوذ می کنند. در مقابل سامسونگی ها، این طرفداران دو آتشه را در تبلیغات شان به تمسخر می گیرند.جالب اینجا است که با نگاهی به بزرگترین نزاع های دنیای تکنولوژی، همیشه جای پای اپل را مشاهده می کنید و می بیند که یک سر دعوا، اهالی کوپرتینو هستند. اما بگذارید به بهانه داستان کش دار دادگاه های اپل-سامسونگ، نگاهی داشته باشیم به بزرگترین جدال و رقابت های (بیشتر لفظی) تاریخ تکنولوژی نوین. پس در ادامه مطلب با نارنجی همراه باشید.

 ۱- سامسونگ علیه اپل
 میان اپل و هماورد کره جنوبی اش هیچ عشق گمشده ای را نمی توان یافت. حتی اگر این دو به عنوان شرکای تجاری به کار خود ادامه دهند، جنگ میان آنها از هنگام عرضه آیفون در ۲۰۰۸ آغاز شده است. هنگامی که سامسونگ برای مقابله با این محصول، تبلیغ « Apple Eater » را منتشر کرد.

 



 

و از آن زمان همه چیز در سرازیری سقوط و انحطاط افتاد. در نوامبر ۲۰۱۱ سامسونگ تبلیغ دیگری تهیه دید که مصرف کنندگان اپل را به صورت افراد بدون تفکر به تصویر کشید که توسط ماشین اعتیاد اپل گول خورده اند. شاید دلیل این کار، نشانه روی به سوی فن بوی ها و طرفداران دو آتشه اپل بود که همیشه در جبهه مقدم دفاع از این شرکت ایستاده اند. سامسونگ این رویه را با انتشار تبلیغی در مسابقات سوپربول 2012 در ابتدای سال جاری میلادی بسط و توسعه داد. و به تازگی هم مانند شیوه قدیمی خود، کمی قبل از معرفی آیفون 5 تبلیغ دیگری را در تقبیح طرفداران دو آتشه اپل منتشر کرده است.
 

بقیه ادامه نوشتار

ثبت دامنه آسایشگاه خیریه کهریزک
ادامه مطلب
نویسنده: پیمان کیان. ׀ تاریخ: برچسب:جدال های تاریخ تکنولوژی,تکنولوژی,, ׀ موضوع: <-CategoryName-> ׀

  شرکت ebay پیریار ، در سال ۲۰۰۶ با ۵ میلیارد دلار درآمد ، به عنوان چهارصد و پنجاه و هشتمین شرکت برتر آمریکا شناخته می شود که همه موفقیتش در قرن بیست و یکم به دست آمده است(Pierre Omidyar) خواندن مسیر موفقیت این ایرانی خوش فکر برای بسیاری ازما خالی از لطف نخواهد بود .

 نامش پیر (Pierre) و فامیلش امیدیار Omidyar) ) بود. او هم مانند دیگر بازیگران بزرگ عصر دیجیتال ، در اواسط اخرین دهه قرن بیستم میلادی ، یعنی سپتامبر ۱۹۹۵ ، پورتالی را طراحی و راه اندازی کرد که ایده خلاقانه و دیجیتالی او و همسرش Pam ، اکنون به نام ebay ، مشهورترین و برترین سایت حراجی آنلاین وب به شمار می رود. پیر امیدیار در ۲۱ ژوئن ۱۹۶۷ از پدری ایرانی و مادری فرانسوی در پاریس به دنیا آمد. ۶ ساله بود که با خانواده اش به مریلندآمریکا رفت و در ۱۴ سالگی با نوشتن دومین برنامه رایانه‌ای برای کتابخانه مدرسه پا به دنیای بیتها گذاشت. پیر امیدیار رئیس و موسس سایت ای‌بی (e-bay) اولین و معروفترین وبگاه مخصوص حراج و خرید و فروش اینترنتی که تا آخر سال ۱۹۹۸ ۱/۲ میلیون عضو ۷۵۰ میلیون دلار حجم معاملات و حدود ۸ میلیون دلار سود به هم زده بود ، راه اندازی کرد. حالا بعد از گذشت مدت کمی ، شرکت بزرگی شده است با بیش از ۶۰۰۰ کارمند میلیون ها مشتری ثبت شده .پیر امیدیار ، جوان ایرانی الاصل مقیم آمریکا ، در سال ۲۰۰۶ با ۱۰ میلیارد دلار ثروت که همه اش از راه کسب و کار الکترونیکی و رهبری بر بازار های عصر دیجیتال حاصل شده است ، سی و پنجمین میلیاردر جهان و نوزدهمین میلیاردر آمریکا به شمار می رود. در ان سالهای نه چندان دور ، تصور این که روزی ، خلق مکانی برای خرید و فروش اجناس دست دوم یا تا حدی نو و آفرینش یک حراجی واقعی دیجیتالی ، حتمی شود ، آرزویی به بزرگی آرزوهای چارلز دیکنز بود! اما آرمان طلایی پیر ، چند سال پس از هزاره سوم ، به واقعیتی مسلم مبدل گشت اکنون آن رویای شیرین به چنان حقیقتی مبدل شده است که فقط دامنه ebay.com ، میلیون ها دلار قیمت دارد. آیا تاریخ بشریت این چنین زمان هایی برای پول درآوردن میلیون دلاری بازیگران زمان های مختلف خود ، به خاطر می آورد؟ از انقلاب کشاورزی تا گذار به دوران صنعتی شدن بشر ، و حتی قبل از پیداش انقلاب ارتباطات یا موج سوم تافلر ، هیچ گاه بدون دستیابی به دانش و ابزار فیزیکی و به خدمت گرفتن ده ها هزار کارمند ، شخصی میلیاردر نشده بود. اما اکنون از سال های پایانی قرن بیستم به این سو ، تاریخ شاهد تولد میلیاردرهای جوانی است که نه ارتش دارند و نه سپاه ! نه طلا دارند و نه نفت و ارثیه خارق العاده ! آن ها فقط دانش دارند و بس .

 

در واقع ، اندیشه های نابی که با نوآوری و پرورش خلاقانه در محیط مجازی متولد می شوند ، تجربه ها و آموزه های ارزنده ای را به همراه دارند که حتی در دانشگاه هاروارد هم قابل آموختن نیست ! دانشگاه MIT(www.mit.edu) ، که ده ها برنده جایزه نوبل و هزاران پرفسور و دانشجوی نخبه از سراسر جهان را در لابراتوارها و مراکز آموزشی و صنعتی خود دراختیار دارد ، در دهه های پایانی قرن بیستم ، باعث تشکیل ۴۰۰۰ شرکت کارآفرین شده است که بیش از ۲۳۰ میلیارد دلار درآمد داشته اند . درآمدی که از طریق حمایت های یک دانشگاه صورت گرفته است ، به اندازه در آمد کل کشورهای قاره آفریقا است . شکاف فقیر و غنی در هزاره دوم ، بیش از هزاره اول افزایش یافت و اکنون در آغازهراه سوم ، این شکاف به دلیل اتکای شدید کسب و کار به تولید دانش و به قولی اقتصاد دانش محور (knowledge base economy) افزایش خواهد یافت. مجموعه رهیافت هایی که تا این بخش از کتاب در مورد کسب و کار بازیگران صنعت دیجیتال جهان آموختیم ، به ما خاطر نشان می کند که دیگر بیش ترین درآمد ، حاصل بیش ترین نفر / ساعت کار فیزیکی و حضوری نیست . امری که حتی تا دهه شصت میلادی نیز ، اقتصاد جهانی بر پایه آن حاکم بود. دنیا اکنون به سمت دیجیتالی شدن کامل و گذار به پست مدرنیسم دیجیتالی هدایت می شود. مصرع ناب حماسه سرای بزرگ پارسی گویان ، حکیم ابوالقاسم فردوسی ، که می فرماید توانا بود هر که دانا بود ، اکنون بیش از گذشته ، مفسر موفقیت های خارق العاده بزرگان عصر دیجیتال (Digital Decade) می باشد. شکاف دیجیتالی بین انسان ها ، علاوه بر تاثیرات منفی در گسترش ارتباطات و اطلاع رسانی در دنیای امروزی ، در ایجاد فاصله طبقاتی در جوامع نیز موثر بوده است . 

اگر چه ، خود صنعت دیجیتال و ارتباطات ، عاملی در راستای ارتقای صلح جهانی و توسعه پایدار مبتنی بر توسعه امکانات در اقصی نقاط جهان است ، اما اگر وضع به همین منوال پیش رود و کشورهای جهان سوم و در حال توسعه ، به اندیشه کاهش فاصله علمی و ابزاری خود با جهان اول نباشند ، ضعف در رفتارهای اقتصادی ، علمی و فرهنگی جهان ، کسب و کار غربی ها را هم با چالش رو به رو خواهد کرد. اگر در آسیا و آفریقا ، که دو سوم جمعیت و منابع انرژی جهان را در اختیار دارند ، توسعه امکانات ارتباطی و اطلاعاتی مدرن دردسترس نباشد ، مجموعا یک میلیارد جمعیت اروپا و آمریکا ، نمی تواند در انتظار بازارها و فرصت های بی بدیل در آسیا و آفریقا باشد. با رشد امکانات ارتباطی و فناوری در اقصی نقاط جهان ، می طلبد تا ضریب نفو.ذ فناوری های مدرن بیش از گذشته ارتقا یابد تا فراگیری توان مندی های ICT ، دسترسی جهانی را برای ساکنان دهکده جهانی ، به ارمغان آورد. نا گفته پیداست که سهم دانش و تولید علم در کارآفرینی و در مجموع ، ثروت سازی برای خلاقان عصر دیجیتال ، غیر قابل انکار است . دانشی که در بستر توانمندی دیجیتالی هدایت و با تلفیق مدیریت ، خلاقیت و هنر ، شکوفا شود ، آن چیزی خواهد شد که ebay ، بهترین مثال برای تفسیرش است. 

پیر امیدیار ، در بهترین زمان ممکن ، نسبت به راه اندازی و خلق حراج ای بی ، اقدام کرد. اکنون ، ده ها هزار سایت خرید و فروش در اینترنت وجود دارد ، اما هیچ کدام به اندازه این پایگاه گردش مالی دراختیار ندارند. ۱۵۰ میلیون کاربر ، سالانه از حراجی های این پایگاه که از نسخه های خطی تا جواهرات و کفش را در معرض فروش قرار می دهد ، خرید می کنند. امید یار در سال ۱۹۸۸ ، از دانشگاه Tufts ، لیسانس علوم کامپیوتر دریافت کرد و در کسب و کار اینترنتی ، به عنوان یک خود توان افزا (self – empowerment) در اقتصاد نامیده می شود. پیر یار ، خانم مگ ویتمن (meg Whitman) را از ۱۹۹۸ به عنوان مدیرعامل شرکت ebay منصوب کرد. خانم ویتمن ، فوق لیسانس MBA از هاروارد دارد و از ایشان به عنوان یک رهبر در کسب و کار الکترونیکی غیر موازی یاد می کنند که با ایده های موثر و فراگیرش ، زمینه های باروری فعالیت های ebay را در چند سال اخیر فراهم کرد. خانم ویتمن در سال های ۱۹۸۹ تا ۱۹۹۲ ، به عنوان قائم مقام امور بازاریابی جهانی و فروش شرکت والت دیسنی فعالیت کرده است و به دلیل عمق رفتار سازمانی اثر بخشش در دنیای کسب و کار دیجیتالی ، از سوی مجله فورچون ۲۰۰۵ ، به عنوان قدرتمندترین زن جهان د راقتصاد معرفی شد. 

شرکت ebay پیریار ، در سال ۲۰۰۶ با ۵ میلیارد دلار درآمد ، به عنوان چهارصد و پنجاه و هشتمین شرکت برتر آمریکا شناخته می شود که همه موفقیتش در قرن بیست و یکم به دست آمده است.

The CPH theory

ثبت دامنه آسایشگاه خیریه کهریزک
نویسنده: پیمان کیان. ׀ تاریخ: برچسب:پی‌یر امیدیار,ebay ,وبگاه ,حراحی‌های آن‌لاین,ای‌بی,, ׀ موضوع: <-CategoryName-> ׀

 مقایسه تبلتها از نظر طول عمرباطری.روشنایی.سرعت لود وبسایتها.جندی شاپور البرز

       اسم تبلت    طول عمر باطری بانمایش فیلم (hours) زمان لودوبسایت  ( seconds; lower is better) نهایت روشنایی(cd/m2) پیشفرض روشنایی  (cd/m2)         نسبت   کنتراست
Apple iPad 12.6 9 388 161 881:1 
Archos 70 8GB 4.7 13 302 216 581:1
Archos 101 8GB 5.8 11 177 133 1106:1
Dell Streak 5 4.7 8 340 135 1172:1
Dell Streak 7 3.3 7 330 146 868:1
Motorola Xoom 9.3 6 312 131 1,200:1
Samsung Galaxy Tab 7.8 8 364 123 674:1
Viewsonic G Tablet 7.8 8 364 123 1,093:1

 

 

ثبت دامنه آسایشگاه خیریه کهریزک
نویسنده: پیمان کیان. ׀ تاریخ: برچسب:مقایسه تبلتها,تبلت,تبلتهای معروف,سرعت لود وب,عمر باطری,روشنایی, ׀ موضوع: <-CategoryName-> ׀

جهت دانلود بروری عکس کلیک فرمایید

 

 

تاریخچه

زمان عرضه

مدلها

اصطلاحات

 

ثبت دامنه آسایشگاه خیریه کهریزک
نویسنده: پیمان کیان. ׀ تاریخ: برچسب:آشنایی با IPHONE,موبایل های آیفون,تاریخچه آیفون, ׀ موضوع: <-CategoryName-> ׀

لیست نرم افزار های وبگرد معروف و لینکهای سایتهای آنها را برای شما دوستان عزیزقرار دادم .امیدوارم مفید باشد.

Web browsers listing for Windows

 

Browser Name Developer & Download
Internet Explorer Microsoft Corporation
Download version 9
Firefox (also called Mozilla Firefox) Mozilla Corporation
Download version 9.0.1
Chrome Google
Download version 16.0.912.63
Safari Apple Inc.
Download version 5.1.2
Opera Opera Software ASA
Download version 11.60
Netscape Navigator Netscape Communications Corporation (now part of AOL)
Download version 9
SeaMonkey Mozilla Foundation
Download version 2.6.1
K-Meleon kmeleonbrowser.org
Download version 1.5.4
Konqueror Konqueror
Download version 4.7.4
Maxthon Browser Maxthon
Download version 3.3.3.1000
Flock (web browser) Flock, Inc.
Download version 3.5.0.4641
Lunascape Lunascape, Inc.
Download version 6.5.8
Amaya W3C
Download version 11.3.1
Midori TwoToasts.de
Download version 0.4.3
KidZui KidZui, Inc
Download
RockMelt RockMelt Inc.
Download version 0.9.72.615
Slim Browser FlashPeak
Download version 6.00.074
KidRocket KidRocket.org
Download version 1.5.0.2
Epic Hidden Reflex
Download version 1.9
Iron Browser SRWare
Download version 16.0.950.0
Comodo Dragon Comodo
Download version 16.1.1
Crazy Browser Crazy Browser
Download version 3.10
Arora Benjamin C. Meyer
Download version 0.11.0[1]
ShenzBrowser Shenz International
Download version 1.1
Enigma Browser Advanced Search Technologies, Inc.
Download
Avant Browser Avant Force
Download version 2012 build 16
Orca Avant Force
Download version 1.2 build 6
xB Browser XeroBank
Download version 3.9.10.24
Sleipnir Fenrir Inc.
Download version 3.0
space time space time
Download version 1.0.0.2
Browse3D Browse3D Corporation
Download version 3.5
Bitty Browser Turnstyle
Download
Lobo Java Web Browser The Lobo Project
Download version 0.98.4
Grail CNRI
Download version 0.6
Lynx Thomas Dickey
Download version 2.8.8
The World Browser Phoenix Studio
Download version 3.5.0.3
TT Tencent Holdings
Download version 4.8 (1000)
Pink browser Mind Vision Software (MVS)
Download version 1.0
Nuke Browser Nuke Tech
Download version 1.01
Acoo Browser Acoo Browser
Download version 1.98.744
Pale Moon Moonchild
Download
Dooble Dooble
Download version 1.26.1
MenuBox Cloanto Corporation
Download version 5.1
Chromium Google
Download version 18.0.1001.0
Ultrabrowser Ultrabrowser.com Inc
Download version 11.0
ZAC Browser People CD Inc.
Download version 1.5
Kylo Hillcrest Labs
Download version 1.0.1.76141
morequick GreenBrowser
Download version 6.0.1002
Wyzo media browser Radical Software Ltd.
Download version 3.6.4
CometBird CometBird
Download version 8.0
QtWeb QtWeb.NET
Download version 3.7.3
Deepnet Explorer Deepnet Security
Download version 1.5.3

 

ثبت دامنه آسایشگاه خیریه کهریزک
نویسنده: پیمان کیان. ׀ تاریخ: برچسب:لیست نرم افزارهای وبگردها,اینترنت,, ׀ موضوع: <-CategoryName-> ׀

جایگاه و صندلی کامپیوتری.جندی شاپور البرز

یک ایستگاه راحت برای بازی های کامپیوتری،ویا وبگردی و یا هر کاری با کامپیوتر. قبل از این هرگز جایگاهی با تمام امکانات راحتی از قبیل صفحه قابل لمس تا تهویه هوای مطبوع و یا صندلی دست ساز حسادت برانگیز یک جا جمع نشده بود .


 

ثبت دامنه آسایشگاه خیریه کهریزک
نویسنده: پیمان کیان. ׀ تاریخ: برچسب:جایگاه کامپیوتری,ابداع,کامپیوتر, ׀ موضوع: <-CategoryName-> ׀

ثبت دامنه آسایشگاه خیریه کهریزک
نویسنده: پیمان کیان. ׀ تاریخ: برچسب:کاریکاتور,پهنای باند,اینترنت,سرعت اینترنت, ׀ موضوع: <-CategoryName-> ׀

اگر قصد دارید تلفن‌های همراه قدیمی خود را بفروشید، این مطلب را بخوانید.
نتایج یک تحقیق نشان داده‌ است که تلفن‌های همراه کهنه به دلیل مسائل امنیتی نباید فروخته شوند زیرا بازیابی اطلاعات آنها بسیار راحت است و می‌تواند صاحب قدیمی تلفن را دچار دردسر کند.
در این راستا راهکارهایی همچون بازگشت به تنظیمات کارخانه نیز در برخی از تلفن‌های همراه جوابگو نیست؛ به طوری که یک متخصص فناوری اطلاعات می‌گوید: در تلفن‌های آندرویدی در صورت پاک کردن اطلاعات و بازگشت به تنظیمات کارخانه بازیابی اطلاعات کار چندان دشواری نیست و با چند نرم‌افزار یا تکنیک‌های هک مي‌توان اطلاعات را بازگرداند. وی می‌افزاید: در تلفن‌های همراه بلک‌بری سیستم امنیتی قوی‌تری وجود دارد؛ به طوری که اگر اطلاعات پاک شده و 30 روز از پاکسازی تلفن بگذرد دیگر نمی‌توان به آن اطلاعات دسترسی پیدا کرد.
این متخصص اظهار کرد: اما تلفن‌های همراه هوشمند آی‌فون سیستم امنیتی بسیار قدرتمندی دارند و اطلاعات پاک شده در آنها به هیچ عنوان قابل بازیابی نیست.

IT ANALYZE

ثبت دامنه آسایشگاه خیریه کهریزک
نویسنده: پیمان کیان. ׀ تاریخ: برچسب:گوشی همراه,خطر فروش گوشی قدیمی,موبایل,گوشی,بازیابی اطلاعات, ׀ موضوع: <-CategoryName-> ׀

 

لینک دانلود مستقیم فایل ترفندهای ویندوز و رجیستری PDF:

http://faupload.com/upload/91/Khordad/ترفندهای-ویندوز-و-رجیستری.pdf

ثبت دامنه آسایشگاه خیریه کهریزک
نویسنده: پیمان کیان. ׀ تاریخ: برچسب:ترفندهای ویندوز,رجیستری,ترفند,دانلود,دانلود مستقیم, ׀ موضوع: <-CategoryName-> ׀

Operating System Listing

Operating system Date first released Platform Developer
AIX and AIXL Unix and Linux history. Various IBM
AmigaOS Currently no AmigaOS history. Amiga Commodore
BSD Unix and Linux history. Various BSD
Caldera Linux Unix and Linux history. Various SCO
Corel Linux Unix and Linux history. Various Corel
Debian Linux Unix and Linux history. Various GNU
DUnix Unix and Linux history. Various Digital
DYNIX/ptx Unix and Linux history. Various IBM
HP-UX Unix and Linux history. Various Hewlett Packard
IRIX Unix and Linux history. Various SGI
Kondara Linux Unix and Linux history. Various Kondara
Linux Unix and Linux history. Various Linus Torvalds
MAC OS 8 Apple operating system history. Apple Macintosh Apple
MAC OS 9 Apple operating system history. Apple Macintosh Apple
MAC OS 10 Apple operating system history. Apple Macintosh Apple
MAC OS X Apple operating system history. Apple Macintosh Apple
Mandrake Linux Unix and Linux history. Various Mandrake
MINIX Unix and Linux history. Various MINIX
MS-DOS 1.x MS-DOS history. IBM Microsoft
MS-DOS 2.x MS-DOS history. IBM Microsoft
MS-DOS 3.x MS-DOS history. IBM Microsoft
MS-DOS 4.x MS-DOS history. IBM Microsoft
MS-DOS 5.x MS-DOS history. IBM Microsoft
MS-DOS 6.x MS-DOS history. IBM Microsoft
NEXTSTEP Apple operating system history. Various Apple
OSF/1 Unix and Linux history. Various OSF
QNX Unix and Linux history. Various QNX
Red Hat Linux Unix and Linux history. Various Red Hat
SCO Unix and Linux history. Various SCO
Slackware Linux Unix and Linux history. Various Slackware
Sun Solaris Unix and Linux history. Various Sun
SuSE Linux Unix and Linux history. Various SuSE
System 1 Apple operating system history. Apple Macintosh Apple
System 2 Apple operating system history. Apple Macintosh Apple
System 3 Apple operating system history. Apple Macintosh Apple
System 4 Apple operating system history. Apple Macintosh Apple
System 6 Apple operating system history. Apple Macintosh Apple
System 7 Apple operating system history. Apple Macintosh Apple
System V Unix and Linux history. Various System V
Tru64 Unix Unix and Linux history. Various Digital
Turbolinux Unix and Linux history. Various Turbolinux
Ultrix Unix and Linux history. Various Ultrix
Unisys Unix and Linux history. Various Unisys
Unix Unix and Linux history. Various Bell labs
UnixWare Unix and Linux history. Various UnixWare
VectorLinux Unix and Linux history. Various VectorLinux
Windows 2000 Microsoft Windows history. IBM Microsoft
Windows 2003 Microsoft Windows history. IBM Microsoft
Windows 3.X Microsoft Windows history. IBM Microsoft
Windows 7 Microsoft Windows history. IBM Microsoft
Windows 95 Microsoft Windows history. IBM Microsoft
Windows 98 Microsoft Windows history. IBM Microsoft
Windows CE Microsoft Windows history. PDA Microsoft
Windows ME Microsoft Windows history. IBM Microsoft
Windows NT Microsoft Windows history. IBM Microsoft
Windows Vista Microsoft Windows history. IBM Microsoft
Windows XP Microsoft Windows history. IBM Microsoft
Xenix Unix and Linux history. Various Microsoft

ثبت دامنه آسایشگاه خیریه کهریزک
نویسنده: پیمان کیان. ׀ تاریخ: برچسب:سیستم عامل,لیست سیستمهای عامل,انواع سیستم عامل, ׀ موضوع: <-CategoryName-> ׀

1- Facebookبا  24.000.000 بازدید کننده در هر روز به طور میانگین

2-Twitter با  7.000.000  بازدید کننده در هر روز به طور میانگین

3- LinkedInبا 3.500.000 بازدید کننده در هر روز به طور میانگین

4-MySpace با  2.600.000 بازدید کننده در هر روز به طور میانگین

5- Ningبا  2.000.000 بازدید کننده در هر روز به طور میانگین

6- Google با  1.060.000 بازدید کننده در هر روز به طور میانگین

7- Taggedبا  840.000 بازدید کننده در هر روز به طور میانگین

8- Orkutبا  516.000 بازدید کننده در هر روز به طور میانگین

9- Hi5با  384.000  بازدید کننده در هر روز به طور میانگین

10- Myyearbookبا 249.000 بازدید کننده در هر روز به طور میانگین

ثبت دامنه آسایشگاه خیریه کهریزک
نویسنده: پیمان کیان. ׀ تاریخ: برچسب:وبسایت ها ی رسانه اجتماعی,بازدید روزانه,رسانه اجتماعی ,آمار,Facebook,Twitter ,MySpace , ׀ موضوع: <-CategoryName-> ׀

 لیست 10 سایت برتر جهان بر اساس آخرین رنکینگ Alexa

  

ردیف نام سایت آدرس
1

Google

google.com
2

Facebook

facebook.com
3

YouTube

youtube.com
4

Yahoo

yahoo.com
5

Baidu.com

baidu.com
6

Wikipedia

wikipedia.org
7

Windows Live

live.com
8

QQ.COM

qq.com
9

Amazon.com

amazon.com
10

LinkedIn

inkedin.com

 

 

 

ثبت دامنه آسایشگاه خیریه کهریزک
نویسنده: پیمان کیان. ׀ تاریخ: برچسب:Alexa,Amazon,com,Yahoo,YouTube,Alexa Internet,Google,Facebook,Baidu,com,Wikipedia,Windows Live,QQ,COM,LinkedIn,, ׀ موضوع: <-CategoryName-> ׀

صفحه قبل 1 ... 6 7 8 9 10 ... 13 صفحه بعد

CopyRight| 2009 , scientific.alborz.LoxBlog.Com , All Rights Reserved
Powered By LoxBlog.Com | Template By:
NazTarin.Com